Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
4net
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Interfata CAN pentru computer de bord
Brand
G4N01FMS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
G4N01FMS este o interfaţă de achiziţie şi procesare a datelor furnizate de componentele vehiculelor ce comunică pe protocolul de date CAN J1939 . Interfaţa este compatibilă cu vehiculele utilitare produse de companiile : DAF,  Volvo,  Scania,  Man ,  Iveco.

G4N01FMS exploatată împreună cu aplicaţia de management de flotă G4NAVL va furniza rapoarte, grafice şi informaţii statistice de real interes cum sunt :

    * Raport de sinteză referitor la condusul eficient şi economic : număr de frânări peste 10s, accelerări dincolo de zona verde, timp de conducere cu cruise control activ, consum instantaneu ridicat, timp de accelerare maximă, eficienţa frânărilor.

    * Raport de sinteză şi grafice referitoare la distanţa reală parcursă, timpi de staţionare, consum de carburant pe cursă.

    * Raport de sinteză şi grafice referitoare la exploatarea vehicului pe cursă ce afişează valorile maxime, minime şi medii pentru : turaţia motorului, temperatura motorului, viteza de bord, consum instantaneu.

De asemenea interfaţa CAN poate furniza informaţia tahograf, informaţii despre exploatarea utilajului din dotarea vehiculului ( ex. macara, elevator ), informaţii despre presiunea din sistemul de frânare, informaţii ale greutăţii pe axă, nivelul de catalizator din rezervor pentru motoare EURO5.
Din Gura in Gura
Alte Produse